Baby Foot

For tre uker siden bestemte jeg og roomie oss for å få babyføtter. Vi svippet innom Vita, fant hver vår pakke på tilbud til 175 kroner (normalpris er 199 kr) og dro fornøyde hjemover. Når kvelden kom benket vi oss foran tven (Hells Kitchen etterfulgt av Paradise Hotel – perfekt for Baby Foot!) med alt vi kom til å trenge de to neste timene foran oss på bordet. Etter å ha vasket og tørket føttene pakket vi dem i de noe snodig utseende plastsokkene fylt med en iskald gelé, kledde vanlige sokker utenpå og plantet føttene på gulvet. Sært, men gøy! Etter to timer var tiden kommet for å slippe føttene fri, og…. Oi. Liker du ikke føtteri utgangspunktet bør du ikke se et par som har vært dynket i væske i to timer. Personlig fant jeg det litt morsomt, men så hender det at jeg er litt grotesk. Enkle gleder!

 

 

I tiden etter behandlingen noterte jeg ned mine tanker i prosessen, og disse tenkte jeg å dele med dere – så blir dere litt mer inkluderte, lissom.
Under selve behandlingen:
«Dette føles rart.»
«Og litt kaldt…..»
«Fillern, jeg er tørst.»
«Disse er rare å gå i.»
 
Etter to timer:
«Æsj….»
«Hva mener du med at jeg ikke får smøre føttene!!!?» <- her fortalte roomie meg at en ikke får smøre føttene før all flassing er overstått
«Dette kan bli tørt, gitt.» <- les linjen over
 
Dag 2:
«Føttene føles rene!»
Tørre, men rene.
 
Dag 3:
«Åh, tøøøøørr!!»
*snike meg til en spray fuktspray i desperat lengsel etter en rik, fet og klissete fuktighetskrem*
 
Dag 4:
«Jeg lurer på om jeg i det hele tatt kommer til å merke noe…. Hmm.»
Utålmodig og litt tørr. Stort inntak av vann i går hjelper på tørrheten.
 
Dag 5:
Ingen merknader.
 
Dag 6:
«Iihh, gøy!!»
Begynnende flassing på ulike delere av foten. Tærne var den største overraskelsen.
 
Oppdatert: Æsj, æsj, æsj, æsj, æsj!!!! Våt løshud er IKKE gøy!!
 
Dag 7:
Å sove med sokker er skikkelig varmt. Og litt ubehagelig. Og et helt definitivt soleklart must!

Dag 8:
Å ikke kunne kle av seg sokkene uten å være på badet av frykt for å forpeste andre rom med død hud føles litt rart. Og litt gøy. Å være nødt til å ikke bare vrenge, men også TØMME sokkene, derimot, det føles mest bare rart.

Dag 9:
”Dette blir bra!!”

Jeg ser absolutt framgang – og er nå overbevist om at jeg blir fornøyd. Sett bort fra de enorme, tørre, døde hudflakene ser foten mye finere, freshere og mer smooooooth ut. Gleder meg til å være ferdigflasset!

Dag 10:
Flassingem avtar, og resultatet begynner å vise seg. Området med hard hud på den ene tåen er babymykt, og dette ser veldig lovende ut!
 
Dag 11
Samme som over, men et ekstra «Oi!» fra dusjen: Så myke og fine! Enda litt flass på noen områder men ikke lengre groteskt og ekkelt, bare spennende!
 
Dag 12
SÅ lei av å sove med sokker!! Heldigvis ser det ut til at jeg snart kan slippe… Babyføtter, here i come!

Dag 13:
Litt løshud er å observere under én tå og én hæl – men ellers ser føttene veldig, veldig fine ut. Shit!!

En uke etter:
«Hurra! Så fine!»
Jeg har enda to områder (se dag 13) som ikke er helt perfekt babymyke, men jeg er generelt superfornøyd og veldig tilfreds med resultatet! Håper at jeg klarer å være flink fremover med pleie og smøring for å holde dem sånn!

 

Såååå….. Hva jeg synes? Vel, jeg antar det kom rimelig tydelig fram av teksten overfor – men jeg er altså veldig godt fornøyd. Resultatene mine har vært over all forventning, men selv midt i prosessen hvor jeg var rimelig usikker på dette her oppsummerte roomie det best:

«Dette er så spennende at det er verdt pengene enten det funker eller ikke!!»

Jeg er helt enig. Gøy, gøy, gøy! (Selv om det er varmt å sove med sokker. Og kjipt å fjerne løshud fra dusjen.)

Hurra for Baby Foot!

Reklamer

20 Responses to Baby Foot

 1. Marlene says:

  Tror jeg må teste dette! Føttene mine har neppe vært babymyke siden jeg praktisk talt var baby og om sommeren er jeg overbevist om at jeg ville blitt 1cm kortere om jeg hadde filt bort den harde huden på hælene mine (jeg vet alt dette høres sykt sexy ut). Jeg blir fysisk utslitt før jeg får filt bort huden under hælene mine, så dette produktet er nok kanskje skapt for meg 😛

  • Sånn var mine også, så det er ingenting som ikke høres kjent ut 😉 Jeg fikk aldri til å file ordentlig ned, men jeg synes de er mye mykere og finere nå! Husk bare at resultatene varierer veldig, men jeg synes altså at det er verdt et forsøk 😉

   • Marlene says:

    Etter å ha tenkt litt så er det kanskje ikke en veldig bra ide å teste dette nå siden det egentlig allerede er sommer. På den andre siden er det jo ikke så fantastisk vær på Helgeland… Blir bare relativt kjipt om det plutselig blir superfint vær 😛 Tror det er dette man kaller et I-lands problem!

   • Fornuftig! Ta det til neste vår du 🙂 Eller til høsten! Og first world problems skal man ikke kimse av, vet du 😉

  • Skriver under på den!

 2. Regine says:

  Jeg vurderer å prøve dette. Etter 12 år med kampsport (hvor man går barbeint absolutt hele tiden), ser føttene mine ut som et mareritt. Eneste problemet er at jeg faktisk må gå barbeint, foran andre personer, minst en gang i uken. Og det er egentlig det eneste som har stoppet meg så langt :p

 3. NML says:

  Ewwww!!! Ekkel-morsomt! Jeg kommer definitivt til å prøve dette, men kanskje ikke i sommer. Hvis det blir fint vær er det jo ikke noe morsomt å gå rundt i sandaler med flasseføtter og legge igjen dna-spor all over the place i to uker. Det er heller ikke noe morsomt å gå med sko og sokker når det er fint vær. Jeg får kanskje vente til over sommeren med å prøve dette, i og med at det fort tar er par uker å fullføre prosessen. Gleder meg!

 4. Dette har jeg hatt lyst til å prøve kjempelenge, men glemmer det hele tiden. Får vel prøve. Føttene mine er tragiske.

 5. For et fantastisk morsomt innlegg, Tone 😀 Haha… har vurdert ganske lenge å prøve ut dette selv, men har aldri kommet så langt. Skjønner jo at jeg går glipp av både morsomme og ekle ting her!

 6. Marie says:

  HAHA, jeg DÆVVER av deg!! Lol’a (herlighet for et språk jeg bruker!) meg gjennom hele innlegget! 😀 Jeg har tidenes ekleste (og tørreste) føtter, så burde vel egentlig prøve det ut, men frister lite å gå og vifte med flassende føtter nå som sommeren er på vei .. :p Kanskje når det blir kaldt igjen!?

 7. Helene says:

  Jeg har prøvd dette en gang før. Fem min etter at jeg stappa beina ned i «sokkene» fikk jeg melding om å bli med på kafe, holdt på å le meg ihjel der jeg stavret til kafeen i litt for store sko 😛

  Men selve flassingen og det med å bruke sokker hele tiden er jo ganske grusomt 😛 Jeg har også måttet kaste flere av sokkene jeg brukte under den tiden, for uansett hvor mye jeg vasker så sitter det enda død hud fast i stoffet 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: