SkinCeuticals LHA Cleansing Gel

Denne her er litt sånn tjæææ…… Fungerer fint i dusjen, erørlitefor seig til å bruke bare over vasken – for den krever en del vann til fjerning. Har et sterkt preg av mentol/eucalyptus og er forfriskende uten å svi. Den har (åpenbart) gelekonsistens og kommer i en flaske med en tåpen hellemekanisme. Min flaske er lekk, noe som senker inntrykket mitt av den betraktelig – jeg vil kunne reise med ansiktsrensene mine.

Den inneholder LHA, glykolsyre og salisylsyre og skal virke rensende og oppklarende på uren hud. For de av dere som er kjente med MD Formulations Facial Cleanser er denne relativt lik, men i følge mange mer effektiv. Selv er jeg godt fornøyd med begge to, og merker ikke dramatiske forskjeller fra noen av dem, men må nesten innrømme at jeg heller mest mot den fra MD Formulations. Denne fra SkinCeuticals er for all del god, det er ikke det, men det er noe med den litt tykke konsistensen jeg ikke helt liker. Ellers synes jeg effekten er god, jeg liker at den er litt avkjølende – men hater flasken den kommer i.

Hadde denne kommet i (tett) pumpeflaske hadde jeg nok likt den bedre, for rent produktmessig er den absolutt ikke dårlig.

Om jeg må sette en karakter sier jeg….. Tjaa….. 4?

Ja, 4 it is! (Og det blir ikke gjenkjøp med det første, jeg har allerede sett meg ut (hos farlige Quirky/Ingvild, såklart) min neste rens fra Bliss)…

Forresten, jeg kjøpte min hos Prettyskin4Less, og prisen var absolutt til å leve med – rett under 200-lappen.
HER om noen er interesserte.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: