Favorittprodukter: Mars

Litt i seineste laget denne her, gitt… Jaja, bedre sent enn aldri!
Mars var for meg en vanvittig ujålete måned. Jeg var en del hjemme i Mosjøen hvor jeg sjeldent gjør mer enn basic, en del småsyk og uten ork – og resten av tida bare for lat til å begynne å jåle. Jeg har imidlertid hatt noen storfavoritter, og de er som følger…

MAC e/s Naked Lunch

På sånne dager hvor jeg så vidt gidder å ta på mascara, men likevel vil føle meg litt fresh, er denne et must. Frisker opp øyeområdet bare ved å være der, og gir en utrolig fin og diskret effekt. En av mine definitive favorittskygger!

MAC e/s Sable

Denne fungerer fint som hverdagslig «look» i seg selv uten andre skygger, og jeg elsker det.

Urban Decay Smog
Swatches HER.
Av samme grunn som de ovennevnte skyggene; denne fungerer knallfint alene og jeg digger det. Denne gjør imidlertid enda litt mer ut av seg – og fremstår som litt mer sminket enn de ovennevnte. Superskygge!

MAC l/s Impassioned

(Se bort fra den vanvittige redigeringa, leppene mine orker ikke leppeswatches atm og jeg måtte finne et jeg tok tidligere – da jeg tilfeldigvis hadde fjorten kviser per kvadratcentimeter…)
Jeg har enda ikke «outa» denne på bloggen, men jeg tror at jeg er blitt glad i den. Fargen er fortsatt litt skummel, og jeg har ikke brukt den fryktelig mye, men jeg merker at jeg oftere og oftere strekker meg etter denne om jeg skal en tur på butikken eller lignende og bare ikke gidder å gjøre noe annet med ansiktet. Impassioned, litt solpudder og solbriller er forresten også en superkombo!

Jack Black Lip Balm

Denne fant jeg i ei skuff hjemme hos mamma, og det var et gledelig gjensyn! Jeg har helt glemt hvor god denne er, og skal definitivt bestille meg en ny asap.

Og ja, det er rimelig tydelig at jeg har blitt lat. Alle de tre skyggene elsker jeg fordi de alene er nok til å markere øynene mine uten merkbar innsats, og bildene er gamle…. Pytt pytt, sånt skjer!

8 Responses to Favorittprodukter: Mars

  1. Regine says:

    Impassioned var herlig! Tror den blir veldig fin i sommer.

  2. Åh, Impassioned ❤ Den var FIN!

  3. Impassioned var helt nydelig! 🙂

  4. Altså.. eg må nå bare si at eg likte det leppebildet ditt eg. Det ble jo nesten litt sånn 3D-aktig 😀 Fargen var nydelig! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: