Man må lide for bloggen…

For de av dere som følger meg på (min vanvittig kjedelige og sjeldent oppdaterte) Twitter vet dere allerede dette, men for dere som ikke gjør det kan jeg opplyse om følgende:
20120308-223417.jpg

Jepp, så trygg på meg selv var jeg i dag at jeg satt hele forelesningen og håpet at ingen ville legge merke til neglene mine. Selvsagt la ingen merke til neglene mine. Likevel gjorde det meg så vanvittig selvsentrert og usikker at jeg begynte å lure på om jeg virkelig var gal. Jeg er fortsatt litt usikker.

Uansett, nå tenker dere sikkert at jeg bare kunne fjernet den før jeg dro om den plaget meg så fryktelig? Men neida, skal jeg teste så skal jeg teste, sånn er det bare! Denne gangen, i alle fall…. Jeg lover ikke at jeg går like lenge med noe tilsvarende stygt på et annet tidspunkt. (MEN…. Hadde det ikke vært for at jeg har superfredag med trening, hjemmelesing, hybelvask og kvalitetstid med stearinlys, fredagsmat og Gregory House i morgen, og derfor skal ha fint lite kontakt med virkelige mennesker, hadde lakken vært borte allerede i går.)

20120308-222555.jpg

20120308-222546.jpg

Og dere, den ER fæl. Jeg vet at den ikke ser ut til å være det aller, aller styggeste i verden på bildene, men den er det, dere må tro meg. Tenk sølvskimrende perlemor over døde, kjerringblekrosa sigarettnegler, og gang det med fire. For effekten i sollys; legg til fire flasker bimbo, en kvart Barbiedukke og en og en halv bortskjemt divaunge på ca 9 som får rosa limo til bursdagsfesten sin. Blæ. (Og ja, jeg så Real Housewives of New Jersey i går….)

Reklamer

9 Responses to Man må lide for bloggen…

 1. Shamini says:

  Hvis du er gal, så er det fler av oss. Trøst deg med det. And just so you know it; jeg elsker bloggen din, du skriver som en gudinne. 😉

 2. Haha, du er morsom 😉 Men du er ikke alene om å være gal!

 3. Anne says:

  Visste ikke at du hadde
  Twitter – skal legge deg til 🙂 og du er ikke gal, neglelakk er viktig! 🙂

 4. Hahaha, du er så skjønn! 😀 Likte virkelig beskrivelsen din av denne «lakken» 😉 Vi gale har det godt ❤ (tror eg…)

 5. Monica S says:

  Haha, jeg må bare le! Du er herlig altså. Hva må man ikke igjennom for bloggen? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: