IsaDora Second Nail

Siden jeg er en sucker for rabatter klarte jeg ikke å ikke kjøpe noe da Lindex hadde 20% rabatt på all kosmetikk i forrige uke. (Og gjerne også ut denne uken, om jeg husker riktig…?) Den heldige som fikk bli med meg hjem var, overraskende nok ikke en fargesprakende gladlakk, men en nøytral og kjedelig behandlings-lakk. Den har en melkehvit farge som lover å ”friske opp” neglen og skjule misfarginger, samt bygge opp neglen over tid hvis regelmessig brukt.

Nå har ikke jeg brukt den mer enn én gang, så en langtidseffekt kan jeg ikke si noe om, men ”ny negl”-effekten har jeg testet de siste dagene, og den er kun helt ok. På mine negler som fra naturens side er ganske rosa blir den ørlite for hvit, og ikke minst shiny. For at denne faktisk skulle sett ut som ordentlige negler (uten at jeg aner om det egentlig er målet) måtte den vært mer rosa og semimatt, per nå er den for blank og hvit. Den er likevel helt ok, neglene ser absolutt litt bedre ut med denne på, men å være et revolusjonerende produkt kan det ikke skryte på seg.


Nakne negler.


Mine «andre» negler.

Holdbarheten skal, etter det jeg har skjønt, ikke være viktig fordi denne skal byttes relativt ofte, men jeg har nå hatt de to samme lagene på i…… fire dager og den er overraskende fin enda. Den eneste tydelige feilen som vises nå er fullstendig min egne feil, da jeg klemte fingeren noe helt brutalt på jobb….

Et greit produkt dette altså, som jeg foreløpig verken elsker eller hater. Om langtidseffekten er god vil lakken få en mye bedre karakter, men siden den foreløpig kun er ok og ikke no must blir det en karakter midt på treet.

Karakter: 3/6


Jeg kjøpte min på Lindex og fikk 20% rabatt. Originalt tror jeg prisen ligger litt under hundrelappen.

Reklamer

2 Responses to IsaDora Second Nail

  1. Anne says:

    Jeg har nettopp kjøpt denne også. Syns den gir ganske fine negler etter to strøk. Er imponert over hvor godt lakken holder. Men jeg skal teste den i 4 uker i strekk nå, for å se om det har noen langvarig effekt. Tviler egentlig på at den kommer til å ha det, men jeg skal oppdatere reviewen min på den en gang i uka, for å se om det er noen framgang i det hele tatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: