Joppa Minerals Full Coverage Foundation

Denne foundationen hadde jeg virkelig gledet meg til å elske. Slik ble det dessverre ikke.

Full Coverage er amerikanske Joppa Minerals mest dekkende mineralfoundation, og skal i følge flere på utenlandske forum være tilsvarende Intensive hos EM. Jeg bestilte en prøve i fargen Lightest 2, og den er dessverre altfor lys og en tanke gul. Når det gjelder konsistensen synes jeg nesten at den er litt seig, og jeg synes det kan være litt vanskelig å få det buffet godt inn i huden. Jeg ender derfor med et kunstig resultat og en seig følelse på huden, og er derfor ingen stor fan.

Den «striper» seg også i noe helt for jævlig i de naturlige ansiktsrynkene (pannen, smilerynkene, under nesen og rundt øynene – i hovedsak alle steder hvor huden «beveger seg») og når fargen på testeren i tillegg er såpass feil (det er dessverre ikke så synlig på bildene som i real life) er det lite med denne foundationen som frister til gjenbestilling. Likevel skal det sies at dekkevnen er akseptabel, og for noen med en annen hudtype enn meg kan det være at denne passer greit. Holdbarheten er ikke fenomenal, men brukbar, og selv om  den for meg er i overkant seig er det i alle fall bedre enn at den er for tørr.

Uten foundation:

Med Joppa Minerals Full Coverage Foundation #Lightest 02 påført med F82 fra Sigma:

Som dere ser på bildene er den jo ikke stygg på på avstand og utenom linjeområder (om en ser bort fra fargen – som om jeg ikke var blek nok fra før), den jevner på og dekker ganske godt, men når den føles seig og «kleimen» (er det et ord andre steder enn her hvor jeg bor?) og altså striper seg blir det ingen match for min del.

Karakter 2/6!

Reklamer

4 Responses to Joppa Minerals Full Coverage Foundation

  1. Line S says:

    Jeg liker den heller ikke så godt. Har bestilt flere typer og skal prøve alle, men er litt skeptisk. Synes den ligger som et lag på huden og det føles som om huden ikke får puste. Jeg får holde meg til Tikei og EM enn så lenge.

    • Jepp, det samme føler i grunn jeg. Er riktignok mer fornøyd med Soft Coverage, som jeg skal få somlet meg til omtale på litt senere (forhåpentligvis i dag), men jeg holder meg fortsatt til Lily Lolo.

  2. Nora says:

    SV: Jeg brukte noen grønnfarger fra 88-paletten min. Husker ikke helt hvilke akkurat nå :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: