Swatches: Neglelakk fra OPI, China Glaze og GOSH

Amina lurte på om jeg ikke kunne swatche «den lys begge» fra China Glaze, og siden jeg er fullstendig hjernedød kobla jeg ikke at hun egentlig mente beige, og swatchet derfor like greit alle sammen, og for å fylle på de resterende fire, tomme fingerneglene ble det swatching av OPI og GOSH også!

(Beklager at fokuset ikke ble helt som det burde, men fargene ser (i alle fall på min skjerm) ut som de gjør i virkeligheten. Noen er dog litt lysere, men det nevner jeg i så fall under hvert bilde. Har dessverre ikke fått testet holdbarheten på disse da jeg skifter neglelakk før de rekker å bli stygge (annet enn tastaturslitasje, det har neglene mine en del av…))


Peachy Keen er  faktisk en av de beste lakkene jeg har fra China Glaze – den dekker godt og er lett å legge fint. Det holder lenge med to strøk, og om du er lite kresen kan det nok godt gå med bare ett. Dessverre er ikke fargen spesielt fin på min bleke hud, så det blir ikke til at jeg bruker denne noe særlig.


Re-Fresh Mint er en kopi av fjorårets store motefarge fra Chanel og Essie, og den er veldig lik Peachy Keen i konsistensen. Kvaliteten er god, og den er kremete og lett å legge fint. Dessverre er denne veldig lite kledelig (på de aller fleste, synes jeg personlig), og blir aldri brukt.


Denne har, som resten, blitt veldig lite brukt – og jeg ble positivt overrasket da jeg la den – den tørker matt! Det gjør den grønnblå fargen litt mer spennende, og til en fin avveksling fra standard blanke lakker. Siden den er matt og ikke kremete glossy er den ikke like lett å legge fint (på mine ujevne negler, that is….) men den dekker godt og tørker veldig fort.


Denne er mye finere i virkeligheten enn på bildet, den er mye mer knasj og blank og glitrende. Fargen er dog ganske lik på bildet, selv om det mangler en del dybde. Denne er dog litt rennende i konsistensen, men etter to og et halvt strøk er den absolutt akseptabel. (Og ja, jeg vet at jeg skulle «ryddet opp» her, men klokka er halv ett, og jeg orker ikke.)


Beklager Amina, men denne SUGER. Jeg kjøpte den i den tro at den skulle være en fine nude-lakk til mine bleke hender, men denne er rennende, hvit og fullstendig ubrukelig. På bildet har jeg brukt tre lag, og mer enn det nekter jeg å bruke – dekker ikke en lakk med tre lag er den ikke verdt det.


Denne er tøff! Jeg liker denne fargen mye bedre enn Peachy Keen, den er noe varmere og har mer dybde, samt en del skimmer. Den er dog ikke like god å legge som Peachy Keen, men den dekker etter to lag, og med ørlite innsats glir den fint på.


Happy Anniversary er fra OPI, som er mitt favorittmerke innen neglelakk. Denne er dog ingen absolutt favoritt, men den er en helt grei, sølvskimmerfarge. Den er god å legge, men det skal mange lag til før den blir helt dekkende. (Men så er vel ikke det poenget med den heller.) Ser for meg at den er fin til å legge delvis over andre lakker, og jeg tror jeg må bli flinkere til å eksperimentere med den fremover!


Denne, som også er fra OPI, er en av mine favorittfarger. Den er mye finere enn på bildet, og også finere på andre negler enn akkurat min venstre pekefingernegl – den er nemlig fryktelig ujevn. Denne er veldig lett og legge fint, og har som alle andre OPI-lakker jeg har prøvd en veldig god konsistens.


Denne er også en av mine favorittfarger – den er knallfin! Den dekker kjempegodt, er fantastisk å legge og har i tillegg til en fantastisk knasjfarge svakt skimmer som gir dybde. Anbefales!


Gold er min eneste neglelakk fra Gosh, og jeg er faktisk ikke helt sikker på hva jeg egentlig synes om den. Fargen er egentlig en veldig fin gullfarge, men den ser helt rar ut påført. Tror likevel at den hadde vært mye finere på en brunere hud, så det er mulig jeg får denne til å funke om jeg får farge til sommeren. Foreløpig liker jeg den veldig godt sammen med andre lakker (aller helst mørkeblå), men ikke til bruk alene.

Puh!

Hva synes dere om «oppsettet» på swatching og småomtaler? Grundig nok? Hva burde vært annerledes? (Annet enn bedre bilder, jeg håper på å få kjøpt meg bedre kamera snart og da blir det bedre!)

 

Reklamer

14 Responses to Swatches: Neglelakk fra OPI, China Glaze og GOSH

 1. Neglelakkene fra China Glaze var mine favoritter! Utrolig fine alle sammen 🙂

 2. Elizabeth says:

  Likte oppsettet på omtalene 🙂 Du har gjort en god jobb! Var mange fine farger på lakkene, og noen ikke fullt så fine 😉

 3. amina says:

  Lakken fra CG er hvertfall ikke det jeg så etter. Fargen virker ok, men den dekker jo ikke i det hele tatt! Men jeg tror jeg skal gi den fra GOSH et forsøk, i og med at det er rabatt på VITA og da blir ikke prisen så gal 🙂 Tror også at jeg skal få med meg en foundation, muligens den samme som du kjøpte! Tusen takk for at du tok deg tid til å swatche! 🙂

  • Nei, den er helt ubrukelig, og fargen finnes ikke kledelig heller 😛 Men ja, gi GOSH-lakken et forsøk om du kler sånne, og spesielt nå som det er salg 😉 (Og forsåvidt også foudnationen også, jeg tror jeg liker den!)

 4. Monica S says:

  Turned up Turquoise var nyyyydelig. 🙂

  Likte virkelig oppsettet, good job Tone 😉

 5. Ida Carina says:

  Aah! Jeg æ’kke noe neglelakkfan, men jeg digger hvordan du har swatchet disse!

 6. Hello! says:

  Fine! 🙂 Hvor har du kjøpt de? Kr? 😉

  • OPI og CG på Ebay og Transdesign, og GOSH på Vita! Akkurat hva jeg betalte husker jeg ikke, men selv om både CG og OPI egentlig er mye dyrere merker enn det GOSH er var GOSH helt klart dyrest! Takk gud for internett 😉

 7. jenta says:

  hva er egenlig ebay
  vet allerede at det er et marked, men hvordan fungerer det?

  • Ebay er som du sier, en enorm markedsplass, med mange ulike selgere. Hvem som helst kan bli selger på Ebay, og det er derfor man er nødt til å være obs. Mye som selges på Ebay er fake og juks, og mange prøver nok å svindle kjøpere. For å unngå slike situasjoner fins det noe som heter Feedback, som rett og slett er en karakter selgere og kjøpere opparbeider seg, og denne Feedbacken er veldig viktig å se på før du handler! Selv handler jeg stort sett kun hos selgere som har mer enn 97% positiv feedback, og da av mange salg (antall salg står i parentes bak selgerens navn) for da vet jeg at selgerern mest sannsynlig er trygg 🙂 Betaling foregår stort sett gjennom PayPal, som er en god og trygg ebtalingstjeneste. Du registrerer rett og slett kortet ditt på PayPal, får en PayPal-konto og betaler gjennom denne. Det fine med PayPal er at om det skulle oppstå problemer med kjøpet, ved at du f.eks får en ødelagt eller ingen vare i det hele tatt, og selgeren er vanskelig å kommunisere med, kan du kreve pengene tilbake gjennom PayPal.

   Når dette er sagt er det veldig mye fint å kjøpe på Ebay. Man kan gjøre gode kupp på auksjoner (men selv kjøper jeg som regel ting på «Buy Now», altså til en allerede satt pris), og det er ufattelig mange varer som finnes! Selv handler jeg stort sett dingser og kosmetikk på Ebay, men jeg vet om flere som handler både sko, klær og til og med brudekjoler!

   God shopping, og spør gjerne om det er noe jeg har glemt å fortelle 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: