PIP: Coastal Scents, Burt’s Bees og Joico

Fikk to pakker i posten i dag også, hurra 😀
Én av dem var fra Coastal Scents, og inneholdt Pressing Medium, tomme blushpans, tomme øyeskyggepaletter med pans og to eyelinerkoster.(Eh, én kost, to paletter og en pakke med blushpans mangler på bildet..)

… Den andre var del 2 av bestillingen min fra FeelUnique, og inneholdt en dusjsåpe fra Burt’s Bees og det som flere ganger er blitt kåret til verdens beste hårkur; K-Pak Reconstructor fra Joico.

Har såvidt begynt første presseforsøk, og dere skal vite at det er en drittjobb uten like. Jeg kjenner blodtrykket øke bare av tanken….. Utsetter derfor resten til i morgen, slik at jeg får vite om de fem første forsøkene ble vellykkede eller ikke før jeg hiver meg rundt og presser blodtrykket til topps.

De andre produktene derimot, er jeg ikke sinna på! Har hørt mye bra om dusjsåpen, og det at kuren skal være amaaaazing gjør at jeg gleder meg masse til å dusje i kveld 🙂

Fått noe fint i det siste?

(Skulle forresten poste FOTD i dag, men jeg så ut som en idiot og speilet lurte meg – sminken så virkelig ikke ut på bilder, men var kjempefin i speilet! Dustespeil….)

One Response to PIP: Coastal Scents, Burt’s Bees og Joico

  1. Burt’s Bee dusjsåpa skal være rett rundt hjørnet, gleder meg til å prøve den 🙂 Hvordan var lukta? Fikk body lotion fra Burt’s Bee idag, å den lukta IKKE godt, håper ikke dusjsåpen lukter like fælt. Men en god body lotion, sånn bortsett fra lukta 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: